طراحی دکور رستوران

restaurant-design (4)
restaurant-design (3)
restaurant-design (5)
restaurant-design (2)
restaurant-design (1)

شما با راه‌اندازی یک رستوران در واقع وارد صنعت مهان نوازی می‌شوید. با این احتساب کسب‌وکار شما باید در ابتدا دارای استانداردهای اولیه باشد که تمامی این استانداردها در هر کشور و هر منطقه‌ای از جهان یکسان است. بعد از رعایت استانداردهای اولیه، باید شروع به توسعه آنان در جهت جذب سلیقه مخاطب و در راستای بهبود کیفیت رستوران باشیم که شما و کسب‌وکارتان را وارد مقوله طراحی می‌کند. طراحی دکوراسیون رستوران شما باید به‌گونه‌ای باشد که مخاطبان خاص و عام را، هرکدام مختص به سلیقه خود جذب رستوران شما کند، البته این امر رابطه مستقیم با تعیین هدف از، رستوران‌داری دارد.

برای طراحی دکوراسیون رستوران احتیاج به حداقل‌هایی مانند موارد زیر است:

1-مکان

طبق نتایج آماری به‌دست‌آمده انتخاب مکان تأثیر به سزایی در شیوه طراحی رستوران و البته جذب مخاطب دارد.

2-نقشه معماری

در اختیار داشتن نقشه معماری ساختمان کمک می‌کند تا طراح ایده‌ها را متناسب با فضا طراحی نماید.

3-ارتباط با یک طراح

ممکن است شما یک رستوران را از شخصی خریداری کرده و یا خود در آن مکان شروع به احداث رستوران کرده باشید در هر دو صورت برای طراحی و انحصار سازی دکوراسیون رستوران بهتر است با یک طراح در ارتباط باشید.

4-تعیین نقطه هدف مخاطبان

با توجه به مکان انتخابی، شما به‌خودی‌خود مخاطبان را هم انتخاب می‌کنید.

5-انتخاب دکوراسیون متناسب با نقطه هدف برپایی رستوران

6-شروع به طراحی با برنامه‌ریزی قدم‌به‌قدم

هرکدام از موارد فوق یکی از استاندارهای همگانی در طراحی دکوراسیون رستوران محسوب می‌شود که جزء بایدهای برپایی است، اما شما برای آنکه یک رستوران منحصربه‌فرد و خاص طراحی کنید باید شروع به جمع‌آوری اطلاعات میدانی کنید.

جمع‌آوری اطلاعات میدانی درباره مسئله طراحی دکوراسیون رستوران به این معنی است که شما چند هفته قبل از شروع به کار، در رستوران‌های رقبای خود حضور پیدا کنید، مخاطبان و سلیقه آنان را بشناسید، سعی کنید درصدد پیدا کردن نقاط مثبت و منفی رستوران‌هایی باشید که توانسته‌اند در مدت‌زمانی طولانی علاوه بر آنکه مشتریان ثابت پیدا کنند، مشتریان رهگذری بیشتری هم دارند. در واقع شما با این کار سبب می‌شوید تا برند و رستوران خود را به‌گونه‌ای طراحی کنید که به رقبا و مشتریان اثبات کنید چیزی که شما می‌خواهید در رستوران من پیدا خواهید کرد. نمی‌توان یک رستوران صد درصد در ابتدای تأسیس داشت اما می‌توان با صرف مدت‌زمان اندک برای تحقیق و جست‌وجو در مورد بایدها و نبایدها ریسک کار را پایین آورد.

برای طراحی دکوراسیون رستوران علاوه بر انتخاب موارد ذیل که جزء قسمت‌های سلیقه‌ای رستوران‌دار و مخاطبان محسوب می‌شود اعم از:

1-دکوراسیون

2-رنگ

3-منو غذا

4-مخاطبان

باید به موارد دیگری ازجمله نکات زیر نیز دقت داشت:

1-به‌دوراز تعصب خود هدف از برپایی رستوران و طراحی آن را انجام دهید:

این عبارت بدان معنا است که پس از انتخاب مکان مناسب برای برپایی رستوران ابتدا خود مشخص می‌کنید که به‌عنوان‌مثال رستورانی برای علاقه‌مندان به موسیقی برپا و طراحی کنید، اما آیا وابسته به مکان انتخابی و جمعیت در آن منطقه واقعاً پتانسیل برگزاری این طرح وجود دارد؟

شاید در منطقه انتخابی، بیشتر جمعیت علاقه‌مند به رستوران‌های لوکس باشند تعصب بر برپایی طرح پیشنهادی شما می‌تواند کسب‌وکار را با مشکل مواجه کند.

2-افراد به رستوران می‌آیند تا فضایی جدید را تجربه کنند

در طراحی باید توجه داشته باشید که افراد نیاز ندارند تا شما حس خانه را برای آن‌ها تداعی کنید بلکه میل اصلی آن‌ها برای حضور در رستوران تجربه جدید و فاصله از فضا خانه است.در غرب حدود 10سالی می‌شود که قرارهای مهم در رستوران‌های مجلل و یا در حالت کلی در رستوران به‌وقت شام انجام می‌شود.در ایران این رسم حدود 2 یا 3 سال است که باب شده پس این وظیفه شما رستوران‌دار می‌باشد که با طراحی و ارائه روش‌های نوین و البته منحصر به برند خود مکانی ایدئال را برای قرارها، صرف شام، تجربه حسی نو، استفاده از امکانات مدرن مطابق با عصر حاضر طراحی و تبیین نمایید.

یکی از نکاتی که در هنگام طراحی و دکوراسیون رستوران باید بدان توجه ویژه‌ای داشته باشید نقطه مشکل‌آفرین در رستوران است.تقریباً تمامی رستوران‌ها از این نقطه برخوردار هستند، معنای این امر آن است که شما با چینش دکوراسیون و میز و صندلی خود حتماً به یک قسمت بر خواهید خورد که مشتریان کمتر آن را استفاده خواهند کرد.به‌عنوان‌مثال میز کنار درب ورودی، میز کنار صف سفارش غذا، میز نزدیک به سرویس بهداشتی و نقطه موردعلاقه تمامی مشتریان میزهای وسطی و یکی مانده به‌ردیف آخر است. برای رفع این مشکل باید با یک طراح دکوراسون داخلی صحبت کنید، تا با فضاسازی مناسب درصدد بهبود این نقص برآید، برای شناسایی این نقطه بهترین روش آن است که پس از اعمال دکوراسیون میزها و فضای آنان را به‌عنوان یک مشتری امتحان کنید با این امر می‌توانید خود قبل از بازگشایی مشکل را شناسایی و برای حل آن چاره‌اندیشی کنید. بیشتر طراحان، قسمت‌های مشکل‌آفرین رستوران را سعی دارند با استفاده از وسایل تزیینی اعم از دیوارهای کاذب، گیاهان رونده، نورپردازی خاص و آینه‌کاری‌های ناهماهنگ از دید مخاطب پنهان دارند.

3-استفاده از تمامی المان‌ها باید برای تحقق هدف اصلی باشد

طراحی و دکوراسیون یک رستوران باید به‌گونه‌ای انجام شود تا تمامی المان‌ها دست‌به‌دست دهند تا رستوران، برند، کسب‌وکار و حتی گروه خدمه در جهت تحقق هدف اصلی شما برای شروع این کسب‌وکار باشد.

به چه علت کسب‌وکار رستوران‌داری را انتخاب کرده‌اید:

تا به امروز این صنعت چنان پیشرفت چشم‌گیری داشته است که تبدیل به کسب‌وکار پول‌ساز و البته خطرآفرین شده است.پول‌ساز بدین مفهوم که اگر شما در جهت درست اهداف قدم بردارید می‌توانید پس از گذشت دو ماه به نتایج قابل قبولی برسید و خطرآفرین بدین منظوره اگر المان‌های استاندارد و ترکیبی شما اشتباه استفاده شوند تمامی زحمات به هدر خواهد رفت.

طراحی فضای بیرون رستوران

برخی از رستوران‌دارها بر این باورند که تمامی تمرکز باید به سمت دکوراسیون داخلی رستوران معطوف باشد اما در واقع تنها 60 درصد از هدف با توجه به این امر محقق خواهد شد.

دو حالت برای طراحی فضای بیرون رستوران پیش خواهد آمد:

1-فضای کافی برای میز و صندلی

اگر طراحی و مکان به‌گونه‌ای باشد که رستوران شما به دو قسمت بیرون و داخل تقسیم شود می‌توانید این شانس را داشته باشید که مخاطبان بیشتری را با سلایق متفاوت جذب کنید.

2-تنها فضا برای ورود مشتریان

اگر شما تنها فضا برای ورود مشتریان داشته باشید می‌توانید با دکوراسیونی خاص و استفاده از طراحی متفاوت در نام رستوران خود در سردر برای جذب مشتری قدم‌های بلندی بردارید.

 

 

شرکت طرح و ایده ملل با کمک تیم طراحی و اجرایی متخصص و با سابقه شما را در امر طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی رستورانتان همراهی می نماید.

برای دریافت مشاوره رایگان و  ارتباط یا کارشناسان طراحی دکوراسیون داخلی کلیک کنید

تلگرام طرح و ایده ملل اینستاگرام طرح و ایده ملل لینکدین طرح و ایده ملل توئیتر طرح و ایده مللتماس با طرح و ایده ملل

به مشاوره نیاز دارید؟